پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

تداوم تظاهرات مقابل محل اقامت «نتانیاهو»

تداوم تظاهرات مقابل محل اقامت «نتانیاهو» در ادامه اعتراض به ناتوانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی، برخی معترضان مقابل محل اقامت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم تجمعی برگزار کرده و علیه او شعار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 29
کد خبر: ۵۲۶۰۷
به گزارش راهبرد معاصر؛  صدها نفر از ساکنان فلسطین اشغالی  روز سه‌شنبه مقابل محل اقامت  نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تل آویو و قدس اشغالی  تظاهرات کردند.
 
 
به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» بیش از یک ماه است که ساکنان فلسطین اشغالی  ساز و کار اعتراضی علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به راه انداخته  و خواهان کناره گیری او هستند.
 
 
نارضایتی عمومی از نحوه مقابله  نتانیاهو با شیوع ویروس کرونا و بحران اقتصادی ناشی از آن، هزاران نفر از جمله  جوانان ساکن فلسطین اشغالی را  به خیابان‌ها کشانده و اینک جمعیت معترض خواستار استعفای نتانیاهو از سمت خود هستند. این در حالی است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی در انتظار محاکمه خود در دادگاه به اتهام دلیل فساد  مالی است.
 
 
به نوشته این منبع خبری، معترضان با تجمع مقابل محل سکونت نتانیاهو  شعارهایی علیه او سر دادند.  این بزرگترین تظاهرات علیه نتانیاهو  از سال 2011 به این  سو است و  پلیس بارها با جمعیت حاضر به خشونت برخورد کرده است. معترضان در این تجمعات اغلب پرچم‌های آبی و سیاه را به عنوان نماد اعتراض خود در دست دارند. 
 
 
این در حالی است که مقام‌های ارشد پلیس رژیم صهیونیستی می‌گویند وزیر امنیت عمومی این رژیم در جلسات محرمانه، موضع بسیار محکم و شدیدی را برای متوقف کردن تظاهرات علیه نخست‌وزیر این رژیم اتخاذ کرده است. مأموران عالی‌رتبه پلیس اسرائیل در جلسات خصوصی گفته‌اند «امیر اوهانا» وزیر امنیت عمومی رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند تا از موضوع انتصاب کمیسیونر پلیس برای پایان دادن به تظاهرات مقابل اقامتگاه نتانیاهو در قدس اشغالی بهره‌برداری کند.
 
 
تصاویر و ویدئوهای منتشر شده از این اعتراضات نشان می‌دهد که پلیس صهیونیستی با روش‌های خشن و استفاده از توپ‌های آب‌پاش سعی در متفرق کردن معترضان داشته است. 
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار